torsdag 6. september 2007

Boksalget.

Den siste måneden har det mildt sakt eksplodert med boksalget her i Arusha. Og nå tenker jeg på salget av kristen litteratur. De innfødte kommer hit til scripture mission og vil kjøpe kristne bøker som de kan selge videre, enten i byen eller på hjemstedet der de kommer fra. Bøkene det går mest av er sangbøker og selfølgelig bibelen. I mai solgte vi for ca 8 millioner tsh, 11 mill i juni, 11 mill i juli og i August solgte vi for hele 16 millioner. Må si at dette gir mot til å fortsette med dette arbeidet. Synes dette er fin og effektiv måte og drive misjonsarbeid på.

Bildet er tatt i bokbutikken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er bra jobba broder! Sikkert ikke det mest givende å sitte på kontoret å selge bøker dag ut og dag inn, så det må være motiverende å se at salget øker sånn. Håper du får deg mange turer ut i distriktene som bokselger også etter hvert. Nå er det ikke lenge til din kjære kommer ut heller. Stå på broder! Klem "lillesøss"

JH sa...

Store tid! Du høres jo ut som en vassekte misjonær! Strålende! Kjekt lese bloggen din og kjekt med gode bilder. Ikke glem å gi Eivind en klem. Han trenger litt omsorg!!!:)

Her går det i Vespa for tida. Har kjøpt en fra slutten av 70-tallet. 150 CC til den nette sum av ca 1000kr. God gang.

Vrom vrom...