onsdag 5. september 2007

Arusha National park

Forige søndag hadde vi en fin tur i dyreparken her i Arusha. Etter møte i den internasjonale kirka, gikk turen videre ca 30 min med bil til dyreparken. Dyreparken ligger vedsiden av Mt Meru. Et vanvittig fint landskap fra varme tørre sletter til frodig regnskog. Det eneste som mangler i denne parken er løve og neshorn. Vi var litt uheldige og fikk ikke se elefanter denne dagen, men jeg påstår at det var vert de 35 dollaren som vi måtte betale.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Du er skikkelig flink til å ta bilder broder!! Likte spesielt det første giraffbildet....bombe:) Jeg elsker giraffer! Tante jorunn skulle fått seg pc og internett slik at hun hadde mulighet til å se bloggbildene dine. Du må ta masse bilder og legge ut Ove, er så kjekt å se vet du. Håper du har det bra og trives. Klem "lillesøss"

Ove sa...

Bli nok endel bilda på bloggen her ja. Æ itj den som like bæst å skriv vet du.

JH sa...

Kjempebra bilder!!!! Tøft det med bilen......! Fortsett med det ja. Blir det så ingvar tar seg en tur til helga eller ? Ikke lenge til det kommer storbesøk til deg nå....eller stor og stor...fru blom...he-he. Klem storesøss i Indonesia

Petter sa...

Hei...

Grei nokk blogg... Neida! BRA!! Yes Berit. Jeg skal til Arusja. Vi snakkes i morgen Ove:)