fredag 26. oktober 2007

Første Boksalgstur.

Forige uke var det klart for boksalgstur. Vi ringte faste kunder før vi pakket Land Cruiseren med bokordrene.

Tirsdag reiste vi fra Arusha. Første stopp ble Karato. Der fikk vi solgt overaskende mye bøker, før turen gikk videre til Wama. Der besøkte vi familie og venner av Joakim. ( interasjonale medarbeideren som er fast med på disse boksalgsturene ) Han er opprinnelig derifra. Deretter fikk vi mat og overnatting på Wama bibelskole.


Dagen etter kjørte vi videre til Mbulu. Første stopp der ble en lokal restaurant, hvor vi kjøpte oss "frkost". Mat er mat ;-) I Mbulu fikk vi også solgt noen bøker i en bokhandel. Timen etter ankom vi Dongobesh. Der hadde de bare et lite skur ved side av kirken, som de brukte til bokhandel. Fikk solgt overskende mye bøker der også. Deretter kjørte vi videre til Haydom, hvo vi overnattet til torsdag.


Det var spennende å få opplev disse misjonsstasjonene/sykehus. På flere av disse stedene vi besøkte har jeg aldri vært før. Haydom hadde en stor ordre, så det var vel der vi fikk solgt mest.


Det ble seint før vi kom oss videre dagen etter. Kjørte først til Katesh. ( der hvor Leif og Marit Tingbø bor). Lesste av noen bøker, før siste stopp ble Bhabati. Der fikk vi i oss litt mat, oppsøkte bokhandlere, og solgte en del bøker, før vi reise hjem til Arusha igjen. Solgte ut biblene før vi kom til Bhabati, så der ble nok skuffelsen stor. Bibelen og sangboken ( mwimbieni bwana) er veldig populære her. Så vi lærte at det er aldri feil å ha med for mye bibler på disse bokturene.


Totalt på hele bokturen, solgte vi for godt over 3 millioner Tsh. Lite dersom du tenker i norske kroner. (deler på 200)


Jeg er glad får å se hvordan disse bokturene fungerer, hvor mye vi får solgt, hvor mye vi får spredt evangelie og jeg gleder meg til neste tur.






Ble dette nok misjonsstoff Bente ;-)

5 kommentarer:

JH sa...

Fantatisk, lillebror!!!

Anonym sa...

Veldig kjekt å høre Ove. Stå på i tjeneste for Herren!!! Han er stor, og verdt å dele med andre!!

Anonym sa...

Konge blogg Ove! :) Jeg følger med!

Bergsåker... sa...

De va kje meiningå me någe press alså, de e spennanne me rottestoff åg;) men eg e meget fornødde!:) Bra jobba!!

JH sa...

Strålende Ove!

Guds fred over tjenesten. Hilser deg med Kol.4,2-6. Bruk det som ei bønn for dagen.

Gå i fred og tjen Herren med glede!