søndag 21. september 2008

Jeg er i Norge.

Da var det på tide med en liten oppdatering her. Er jo tross alt noen måneder siden sist ;-)
Jeg er trygt tilbake i Norge og trives godt i den nye tilværelsen her.
Har startet i jobb hos gamle-firmaet hvor jeg jobbet for 2 år siden. Elektro Comfort heter det og har tilholdsted i Sandnes. Jeg bor fortsatt hos Therese's foreldre i Dirdal og pendler til Sandnes hver dag. Arbeidsplassen min siden jeg kom hjem har vært på en blokk som ligger like ved Maxi. Og der ser det ut til at jeg blir værende til slutten av oktober. Om ikke lenge flytter jeg videre oppover i dalen. Nærmere bestemt Giljagarden 4a. Der bor Knut Arne (en kamerat ) som viste sin barmhjertighet å ville dele huset sitt med meg ;-)
Fortiden er det jakt som står i hodet mitt. Rypejakta er alt godt i gang, men til nå har jeg bare hatt en tur uten de store resultater. Det var jeg og Espen som gav oss ut på en dagsmars i går uten å se snurten av et levende jaktbart dyr. Litt skuffende, men en flott tur med været på vår side. Men om en drøy uke blir det "skikkelig" jakt. Da reiser jeg og Espen mot hjemlige strøk for å prøve lykken sammen med Svein Mikal i Haltdalen. Ryktene lover godt :-) Der blir vi en ukes tid på ei fjellhytte bare for å jakte. Det blir stort!! Har jo gledet meg til dette siden jeg var der for 2 år siden.
Therese flytter også hjemmefra om kort tid. Hun har leid seg et hus, som vi har holdt på å pusset opp litt i det siste. Dette ligger også her i dalen.
Hun er godt igang på sykehuset som hun nå har sin arbeidsplass. Hun har fått 50% stilling, med muligheter for ekstravakter, så hun har nok å gjøre.
Ja ja. Bare en liten oppdatering her nå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skitt jakt!

Håper å få blitt med neste høst, om dere tillater meg det? Høres fantastisk kjekt ut.

Hils Espen og resten av kjentfolket.

Guds fred broder!

Jørn

JH sa...

Kjekt med oppdatering lillebror. Vi gleder oss til å få se dere ofte i Dirdal, når vi kommer hjem. Det var en her som ble litt sjuk da han leste innlegget ditt om jakt....får se om dere ikke kan forbarme dere over han til neste år, å ta han med dere...
Klem Søster i Indonesia

Anonym sa...

Koselig å høre broder. Snakka med mormor og hun sa hun syntes det hadde vært koselig med besøk av deg.Gleder oss til å se dere i jula. Klem søss i Oslo